Чи в змозі економіка України витримати мінімалку в 3200 грн.???

1.    За даними Держкомстату України, станом на 1 січня 2016 року  в Україні загальна кількість суб’єктів господарювання складає 1 974 318. Частка малого та середнього підприємництва становить 99,9%.

2.    Чисельність зайнятого населення в Україні становила 16 млн. 100 тис. осіб.
єдиний соціальний внесок сплачує 10,4 млн. (з них на мінімальну зарплату живе приблизно 3,7 млн осіб.: 1,1 млн осіб працюють у бюджетній сфері, а 2,6 млн осіб – у приватному секторі).
Решта 5,7 млн (більше третини всіх зайнятих) мають неформальну або іншу соціально незахищену зайнятість, тобто перебувають за межами трудового законодавства.
Офіційно зареєстрованих працівників в малому та середньому підприємництві 4 729 000 осіб + Самозайнятих - 1 630 800 осіб = 6 359 000
Тіньова зайнятість складає за неофіційними даними до 4млн. осіб – це все приватний сектор, оскільки державний сектор має 100 % офіційну зайнятість.
Фактично в сфері малого та середнього підприємництва України знаходиться більше половини зайнятого населення України.
За останній рік 490 тис. українців перестали сплачувати єдиний соціальний внесок.
450 тис. це працівники малого та середнього бізнесу.

3.    За даними держкомстат у вересні 2016 року середньомісячна зарплата по Україні становила 5358 грн.  От тільки є одна маленька «дрібниця» – кожен п’ятий українець заробляє до 2000 гривень на місяць.
При цьому, заборгованість із виплати заробітної плати  на 1 жовтня 2016 року складає 1 978 523 000 грн. (близька 2 млрд. грн.)

4.    Тому розрахунки Мінсоцполітики, які лягли в основу підняття мінімальної зарплати до 3200 грн. (брався середній показник зарплати по Україні в 5 358) не відповідають реальному стану справ, особливо в регіонах.
За методологією Міжнародної організації праці, кожні 10% підвищення мінімальної заробітної плати призводять до скорочення кількості працівників в середньому на 0,4%. Основний тягар впаде на плечі малого та середнього бізнесу.
5% від офіційно працюючих - складе 236 500 осіб. Така кількість працюючих в малому та середньому підприємництві сьогодні теоретично потрапляє в зону ризику при підняття зарплати до 3200 грн.

5.    Отримати субсидію стане складніше. Для оформлення пільги необхідно, щоб розмір плати за комунальні послуги перевищував 20% доходу. Це реально при сумарному доході на сім'ю в 3 тис. грн на місяць (зараз розмір мінімалки – 1,45 тис. грн). При збільшенні ж мінімальної зарплати до 3,2 тис. грн, навіть якщо в сім'ї буде тільки один працюючий, отримати субсидію може стати практично неможливо.

6.    Крім того, зростання мінімальної зарплати саме по собі цілком може призвести і до зростання вартості послуг ЖКГ. Хоча б тому, що зарплата працівників ЖЕКів теж прив'язана до мінімальної зарплати. "Тому що вся комуналка, згідно з галузевою угодою між профспілками і урядом, формує заробітну плату виходячи з тарифної ставки працівника першого розряду, а вона заснована на мінімалці".

Нажаль, ні Уряд загалом, ні Міністерство соціальної політики не проводила консультації з представниками малого та середнього бізнесу в Україні. Підняття мінімальної заробітної плати в два рази є хорошим вектором руху в майбутньому. Сьогодні економіка України не в змові забезпечити такі показники. Маємо надію, що Уряд України та Президент дослухаються до порад економістів, профспілковців, представників середнього і особливо малого бізнесу України, міжнародних експертів до прийняття такого рішення на законодавчому рівні.